LAMTUMIRA E FUNDIT për viktimat e tërmetit, në vendin me më së shumti shqiptarë në botë

U dridh toka, u shëmbën godinat, më se qindra njerëz humbën jetë, dhe shum u plagosën.

Ata që shpëtuan u strehuan u solidarizua populli, u mobilizuan zyrtarë për shpëtim…

Mrekulia e jetës e nxjeri fëmiun 4 vjeçarë gjallë nga gërmadha pas 4 ditë tmerri.

Shpresa për të ardhmën u shtua. E dynjaja vazhdon, harresa tragjedin e mbulon. Inshallah tash e mbas ndërtohën ndërtesa të sigurta, në terene të sigurta.

Popullit mik që na lidhë historia e na ndanë largësia ku migroj shqiptaria. Ngushllime më të sinqerta për humbjen e njerëzëve. Po marrim pjesë në dhimbjen e Juaj.

Me besim në Zotin dhe në vëllazërimin e të gjith njerëzëve të besimit dhe të ndërgjegjëjes së pastër, në besim në solidarizimin në ditë të vështir dhe gëzimin e përbashkët në ditë përgëzimit, Ju dëshirojmë mbarësi, dhe prosperitet.