LUTJE PËR SHËRIM

NË DITET KURË FESTOHET NDËRRIMI I MOTIT, LE TA GJEJMË MOMENTIN PËR T’U LUTUR, PËR SHËRIMIN E TË SËMURËVE:

O Zoti ynë,
Ja Allah!
Ti i Cili je mbi qiell,
i Shenjtë qoftë emri Yt,
Vullneti Yt dhe Mëshira jote e kaplon qiellin dhe shfaqet gjithkah nepër tokë.
Na i falë mëkatet tona dhe mënyrat tona të gabuara.
Ti Je Zoti, Pronar i thesarit i të mirëve. Dërgo mëshirë dhe shërim, për të lehtësuar dhimbjen dhe të shërohen të afërmit tonë dhe shërbëtor të Tuaj.

AMIN!