NETËT E KANDILAVE – MEVLUDI 2022

Në netët para nesh do ti ndezim kandila për ta përkujtuar lindjen e Profetit Hz.Muhamedit, të bekuar nga Zoti, të dashur nga besimtarët, simbol dhe model i sistemit të vlerave njerëzore mbi të cilat është Hamd i Zotit.

E NE TË DËRGUAM TY (MUHAMED) SI MËSHIRË PËR TË GJITHA BOTËRA
(21:107)

ALLAHUME SALI ALÂ MUHAMMEDIN
VE ALÂ ÂLI MUHAMMED!